Sider

tirsdag den 21. august 2012

Tomatsuppe med chili

Ingredienser:
1 løg
3-4 stænger bladselleri
1 rød chili frugt
1 spsk. olie
1 glas rød pesto (evt. med chili)
2 dåser hakkede tomater med chili
1 l grøntsags juice (på karton)
ca. 5 dl grøntsags bouillon

Fremgangsmåde:
Løg og chili frugt hakkes fint og bladsellerien skæres i små stykker. Alle tre dele svitses i oile i en stor gryde uden, at det tage farve. Pesto og hakkede tomater tilsættes sammen med bouillon og grøntsagsjuice, suppen koger op og skummes, småkoger derefter 15 min. Smages til med salt og peber og evt. timian.
Serveres med ristede bacon tern, cremefraiche og lidt ruccolasalat som topping samt et godt brød til.
Resten af suppen smager fint dagen efter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar