Emeline's TUC kikskage |
1 pakke TUC kiks
3 æggehvider
2.5 dl sukker
1 tsk bagepulver
50 g hasselnødder eller mandler(groft hakket)
2 tsk vanillesukker
Pynt:
1/4 l piskefløde
2 kiwi
1 banan
100 g reven mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Æggehviderne piskes stive og sukkeret tilsættes lidt efter lidt. Kiksene knuses let - blandes med resten af ingredienserne og vendes i de piskede hvider. Bages i en lille bradepande beklædt med bagepapir (portionen passer til en bradepande på ca. 20*30 cm) ved 175 grader i ca. 25 min.
Fløden piskes til flødeskum og vendes med kiwi, banan og groft reven mørk chokolade. Flødeskummet fordeles ud over kagen eller serveres ved siden af - som dessert kan kagen serveres sammen med flødeis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar