Denne version af mørbradgryde er
inspireret af Sonja Brock og Tina Scheftelowitz påskrift på Gris i flammer fra bogen
”Geniale Gryderetter” – helt klart en familiefavorit og jeg må bare
erkende, at vi må have flere gryderetter ind i madplanen.
150 g mager bacontern
2 løg i tern
2 fed hvidløg
finthakket
½ - 1 fint hakket rød
(stærk) chili
200 g blandede
svampe
2 spsk brun
farin
½ l purrerede tomater
eller hakkede flåede tomater
2 tsk Colmans
sennepspulver
1 dl kinesisk
sojasovs
evt. salt
saften af ½ citron
Rens mørbradene for
sener og fedt og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver. Brun først bacon i en gryde,
brun derefter kødet i nogle minutter, tilsæt løg, hvidløg, chili og brun farin,
steg videre under omrøring i nogle minutter. Tilsæt tomater, sennepspulver og
soja. Lad retten simre under låg til kødet er mørt (passer mens risene koger).
Tilsæt citron saft og smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar