4-6 bagekartofler
400 g bacon tern
1/4 iceberg salat
1 lille skalotte løg
3 gulerødder
1/4 fennikel
1 rød eller organge peberfrugt
1 advocado
½ agurk
Dressing:
5 dl cremefraice 9%
1-2 fed presset hvidløg
2 tsk karry
salt og peber
Fremgangmåde:
Vask kartoflerne og skær et dybt kryds i midten. Kartoflerne bages ca. 1-1½ time ved 200 grader, til de er møre. Steg imens baconen og lad den dryppe af på fedtsugende papir. Salaten snittes fint. Kernerne fjernes fra agurken, og grønsagerne skæres ud i små tern. Ingredienserne til dressingen røres sammen. Server gerne grønsagerne i små skåle, så man selv kan sammensætte fyldet. Kartoflerne åbnes med et let tryk på siden, start med at komme lidt dressing i, top derefter med det ønskede fyld.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar