Sider

lørdag den 15. september 2012

Ulla's pastinak suppe

Ingredienser:
ca. 500 g kartofler
ca. 250 g pastinak
1 løg
2 fed hvidløg
ca. 1 l grønsagsbouillon
olie
salt og peber

Trøffelolie og persille eller rucola salat til pynt

Fremgangsmåde:
Svits løg og hvidløg i lidt olie. Skræl kartofler og pastinak og skær dem i mindre tern, svits det lidt sammen med løg og hvidløg uden, at det tager farve. Tilsæt bouillon og bring det i kog, skum suppen og lad den kogen 10-15 minutter, til kartofler og pastinak er møre. Blend suppen med en stavblender, tilsæt evt .yderligere bouillon til den ønskede konsistens opnås - smag til med salt og peber. Ved servering hældes forsigtigt lidt trøffelolie på overfladen og drysses med persille eller rucola salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar