En af vores faste juletraditioner er at bage vaniljekranse sammen med ungernes mormor. I år har vi prøvet denne variant med kokos, som blev rigtig vellykket.
250 g smør
250 g sukker
1 æg
250 g mel
250 g kokosmel
250 g mel
250 g kokosmel
Fremgangsmåde:
Sukker og det stuetempererede smør røres sammen. Rør ægget i og tilsæt derefter hvedemel og kokosmel. Hvis kransene skal formes vha. en gammeldags kødhakker, røres dejen sammen dagen før og sættes i køleskabet til næste dag.
Alternativt kan dejen kommes i en stof sprøjtepose med en stjerne tyl og sprøjtes ud i "kranse" på bagepapir. Bages ved 200 grader til de er let gyldne - ca. 8 minutter.
Sukker og det stuetempererede smør røres sammen. Rør ægget i og tilsæt derefter hvedemel og kokosmel. Hvis kransene skal formes vha. en gammeldags kødhakker, røres dejen sammen dagen før og sættes i køleskabet til næste dag.
Alternativt kan dejen kommes i en stof sprøjtepose med en stjerne tyl og sprøjtes ud i "kranse" på bagepapir. Bages ved 200 grader til de er let gyldne - ca. 8 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar