Sider

onsdag den 3. april 2013

Morgenmadsvafler med æbler

Ungerne syntes, at det er vildt hyggeligt med vafler til morgen mad, så vi har eksperimenteret lidt med   Mikkel Baekgaards æblevafler.

Ingredienser:
3 revne æbler - et af æblerne kan evt. erstattes af 1 moset banan
3 æg
2 dl kernemælk
3 dl havregryn
ca 3 dl mel - det skal være en tyk grød
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
3 spsk sukker
2 spsk olie
samt olie eller margarine til stegningen

Fremgangsmåde:
Riv æblerne groft, skrællen kan sagtens rives med. Pisk æg, kernemælk, salt, olie og havregryn sammen og tilsæt mel sammen med bagpulver til dejen får en tyk flydende konsistens.
Varm vaffeljernet op, pensel med olie eller margarine og bag vaflerne til de er sprøde og gyldne.
Kan serveres med frisk frugt, cremefraiche, syltetøj, sirup eller Nutella.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar