Sider

torsdag den 13. februar 2014

Risotto med perlespelt, bacon og østershatte

Ingredienser:
1 løg
1 fed hvidløg
1 rød chilipeber - fint hakket
oliven olie
3 dl perlespelt
1.5 dl hvidvin
7 dl vand
2 grøntsagsbouillon terninger
ca 200 g østershatte
200 g stegt bacon i tern
1 rød peber i tern
salt og peber
1 håndfuld frisk persille

Hak løgene og svits dem i olien i en gryde. Tilsæt perlespelt og lad det svitse med lidt. Tilsæt hvidvin og lad det koge ind under omrøring, tilsæt derefter vand og bouillon - læg låg på. Lad det simre i ca 20 min. De sidste 5 minutter tilsættes rød peber, finhakket chilipeber og østershatte. Smag til med salt og peber. Drys med stegte bacon tern og fint hakket persille inden servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar