Sider

søndag den 10. februar 2013

Kylling med karry, østershatte og citronris

Ingredienser:
1 rødløg i tynde både
1 finthakket solo hvidløg eller to fed hvidløg
600 gr Kyllingeinderfilet
1 spsk karry
1 porre
Ca 200 gr østershatte revet I tynde strimler
Salt og peber
2 bouillon terninger
¼ l madfløde eller 1 dåse kokos mælk
2 dl vand
Olie/margarine til stegning

Citron ris:

300 g ris
5 dl vand
Salt
Saften af ½ citron
Kog risen efter anvisningen på pakken, tilsæt citronsaften til vandet.

Flutes

Fremgangsmåde:
Smelt lidt olie og margarine i en sauterpande, tilsæt karryen og lad det bruse af. Brun kyllingefileterne i karryen ca. 2 minutter på hver side. Tag dem af og svits derefter hvidløg og løg på panden. Tilsæt madfløde og bouillon og lad det koge op. Tilsæt derefter porre og østershatte og læg kyllingen tilbage i saucen. Kog retten ca. 7-10 minutter ved svag varme under låg. Smag til med salt og peber.
Serveres med citronris og flutes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar