Sider

fredag den 23. august 2013

Karlas franske tomattærte

Fantastisk lækker tomattærte fra Køkken Kalas blog - tærten er fin som en selvstændig ret eller som del af en frokost buffet. Tærten er bedst, når den stadigvæk er lun.

Ingredienser:
1 pakke tærtedej
3-5 solmodne tomater i tynde skiver
2 spsk. dijonsennep
1 håndfuld reven ost
2 spsk. olivenolie
Frisk timian eller rosemarin
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Prik tærtedejen med en gaffel og bag den 10 min ved 200 gr.
Smør sennep jævnt ud over tærtebunden, drys med reven ost og fordel tomatskiverne oven på osten.
Til sidst drysses med krydderurter og krydderier samt olivenolie.
Tærten bages ca 20-25 min ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar