Sider

tirsdag den 11. november 2014

Christina's fantastiske chokoladekage

Super nem chokoladekage, der sætter sig og bliver som brownies. Kagen skal spises afkøles og helst dagen efter. Mængden passer til et stort lasagnefad.

Ingredienser
300 g smeltet smør
200 g groft hakkede nødder
6 æg
6 dl sukker
4.5 dl hvedemel
12 spsk kakao
4.5 tsk vaniljesukker
1 lille test salt

Smelt smørret og lad det køle af. Pisk æg og sukker sammen. Mel, kakao, vaniljesukker og salt blandes og sigtes i æggemassen sammen med det smeltede smør. De hakkede nødder tilsættes. Hæld dejen i et stort lasagnefad/bradepande (brug bagepapir). Bag kagen ved 175 grader i 35 min, lad kagen køle af i formen, før der skæres af den.
Kagen kan evt glaseres med et tyndt lag smeltet chokolade og pyntes med halve jordbær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar